onsdag den 23. november 2011

Grizzly Bear!!!!!

Så kom dagen endelig hvor vi så en Grizzly Bear. Fra hvor vi havde overnattede kørte vi 5-6 km. og så en del biler langs med vejen. En Grizzly med 3 unger lå på den bunke indvolde fra en elk ca. 150 m. fra vejen. Det var begyndelsen på en helt speciel dag.



Jeg snakkede med en fyr (Gå på youtube, og søg efter ”wyoridgerunner”) Jeg fortalt det var vores første Grizzly 610 bjørn og at vi heller ikke havde set Moose (Elsdyr) endnu så kik der over var svaret. Det vi troede var Bison var 3 store Bull Moose. Han fortalt at lige over på en modsat vej skulle der være et par stykke til tæt ved vejen.




Vi kørte hen til besøgscenteret og en time senere køre vi 3 km. ind i parken. Lige pludselig ved en parkering plads går der en Grizzly 399 med 2 unger og vi er meget tæt på, YES!!!!! Vi så the Ridgerunner igen og han sagde ”You are one lucky man”



 I håb om at se dem igen kørte vi hen imod det sted hvor vi så den første bjørn. Her ser vi en hel flok biler igen. Det var hele den lokale Bjørne spotte gruppe og fotografer. Her fik vi os en god snak og underholdning af de lokale de næste 2 timer mens vi ventede på at bjørnen skulle komme forbi. Fordi netop ved dette udkigspunkt lå der 4 bunker med indvolde (Det var jagtsæson) Bjørnen kom ikke men istede nogle Bull Moose.





Vi besluttede os for at køre en tur i parken, det var en utrolig flot dag, i en sindssyg flot park og et dyreliv der overgik vores vildeste forstand.  




Dagen sluttede hos den første bjørn, hvor vi overnattede ulovligt mindre ind 200 meter fra den. Og der skal også lige siges at vores toilet er fuldt til renden, da vi ikke har kunne tømme det på grund af frost. Så alt tisseri forgik udendøres!!!

Næste dag var bjørnen der stadig, og vi var forkældet med en helt fantastisk solopgang.


1 kommentar:

  1. Been waiting for this post. Brilliant! What an experience. Makes my snowhare look, well, small! ;O)

    Good to see Suzi's rockart photos too!

    Keep blogging!

    Chris and Jane

    SvarSlet